Var det en månad sen?

Ja, tiden snurrar minsann fort. Förutom jobb och familj med en galen bonusdotter (hihi) som härjar runt har det inte blivit så mycket annat gjort. Jag har känt en stress att jag inte får den tiden eller tar mig den tiden jag vill för att utveckla teckning. I veckan nu så släppte jag dock den tanken – det får ta den tid det tar helt enkelt 🙂 Det får bli att lägga en högre prioritering med teckning.

Jag har iallafall (till slut) förstått mig på programmet Autodesk Sketchbook som jag köpte till mobilen så nu kan jag skissa lite där med helt ok resultat trots att mobilens skärm har en så väldigt låg känsliglighet i jämförelse med en riktig ritplatta dvs.

Ikväll har jag en skum och ovanlig känsla… jag känner att det finns hur mycket tid som helst. Även att klockan är mycket.

Här kommer det senaste “verket” som blev en liten missnöjd anime-misse nånstans ute i skogen ;P

Tips till Sketchbook-användare; Använd två fingrar för att zooma in/ut med en “nyprörelse” och använd två fingrar för att flytta på teckningen. Tänk vad trevligt det vore med lite mer hjälp i programmet.