Julpyssel ( del två ) med färgade tuschpennor

Jag slant in på Clas Ohlson precis innan jul och fick med mig färgade tuschpennor 😛 Tyckte det var ett riktigt, riktigt roligt medium/material att använda. Man kan blanda färgerna på ett väldigt bra sätt och färgen får en bra täckning. Lite bättre papper behövs dock då det “blödde” igenom på några ställen.

När jag ville måla gröna löv så visste jag inte riktigt hur jag skulle göra men något skvalpade i bakhuvudet – kan man blanda till grön färg kanske? Inte för att jag minns färghjulet eller färgläran som senast lästes på högstadiet (?) nån gång.

Colorgreen

Men jodå, visst kan man det och med dom färgerna som jag hade; gult + blått = grönt 🙂

Material
Papper – Skissblock A5 110gr
Tusch – Faber-Castell PITT artist pens Manga black
Färg – Letraset Promarker ( set 1 )

Länkar
Enchanted Learning – Colormixing
Enchanted Learning – Colorwheel