Det rullar på fint

När det slog mig för nån månad sen vad teckning gör för mig och hur det påverkar mig så har jag fått ett väldigt bra flyt vilket känns finfint =) Då jag jobbar så mycket med datorer och vänster hjärnhalva är det så skönt att koppla bort den hjärnhalvan och även göra något med händerna samt att få använda bildsinnet. Det är något som känns väldigt vettigt att spendera ledig tid på istället för att uggla på skräp på TV:en.

Det har bara blivit tecknande med färgpennor på sistone – iförrgår hittade jag en giftbox på Panduro med halva priset (inktense 24 färgpennor och en “penn-wrap”, pennförvaring) och är riktigt, riktigt glad och nöjd med det inköpet 🙂

Här är mitt senaste teckningsprojekt, där jag ritade av en drake som sedan färglades och målades med vatten (dom pennorna ska användas med vatten, då kommer teckningen “till liv” på ett helt annat sätt). Känner mig väldigt nöjd =)

Klicka på bilderna för att se en förstoring =)

drake-1

drake-2

drake-3