2015 #1 – den första teckningen

Jag tänkte att jag skulle ta mig an att göra en teckning varje dag under 2015 för att få in mer rutin/vana istället för att det alltid ska glida bort med jämna mellanrum och sen när jag känner att det verkligen behövs att teckna som ger avslappning så blir jag så osäker vad jag ska eller kan göra. Men om jag då tar som vana att göra en teckning varje dag kanske eller borde det bli en förändring med det är tanken =) Dessutom – om jag inte gör en teckning en dag så ska jag göra två dagen därpå ( tuffa krav här minsann.. )

Vem vet hur det blir i slutet av året?

20150102_220126Så, med den introduktionen och “mission statement” nerskriven så varför inte börja den första teckningen med den tazmanska djävulen 😉 Den figur som jag kände stämde in på mig på flera punkter då jag valde ett alias (taz76) att kalla mig för i mitten på 90-talet då internetuppkopplingen bestod av pip-och-tjut-modem.

Ja, jo jag veet att idag borde det redan ha varit två teckningar gjorde men så blev det inte helt enkelt 😉